Kosmetisk Klinik Silkeborg

Kosmetisk Klinik Silkeborg

Kosmetisk Klinik Silkeborg er certificeret og registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed og godkendt til at måtte udføre kosmetiske behandlinger.

previous arrow
next arrow
Slider

SKINBOOSTERS

SKINBOOSTERS

Fra vi er omkring 25 år, mister vores hud gradvist sin fugtighed og spændstighed. Med skinboosters er det muligt at forbedre hudens elasticitet og struktur samt mindske de fine smilerynker på kinderne og ved øjnene.

Der findes flere forskelle typer skinboosters og fælles er det for alle at de består af en specielt udformet langtidsholdbar hyaluronsyre. Hyaluronsyre er en vand-bindende substans, der giver hydrering til huden og en bedre spændstighed. Nogle skinboostere vil primært tilføre fugt til huden, andre glød og andre igen fedt, collagen og elastin. Ved forundersøgelsen vil vi efter analyse af din hud, afgøre hvilken type skinbooster der er den rigtige til dig.

Skinboosteren injiceres i meget små injektionspunkter under huden. Herved tiltrækkes væske og det resulterer i en langvarig hydrering af huden. Hudens elasticitet og struktur bliver også forbedret.

Skinboosters anvendes desuden til at behandle udsatte og følsomme områder som hals, décolleté, hænder samt områder med acnear.

Skinboosters er ikke filler. Ved filler behandlinger får man en omgående effekt, men ved brug af skinboosters vil du først se de endelige forandringer efter hudens cyklus fuldendes, hvilket normalt varer 4-6 måneder. En del af effekten ved skinboosters behandlinger er, at med forbedringen af huden udsættes og reduceres den rynkedannende effekt, som vores mimik og de ydre påvirkninger har på vores hud.

Med skinboosters forsvinder rynkerne ikke helt, da huden altid vil folde, når vi bruger vores mimik. Det er normalt, og det er med til, at vi stadig ser naturlige ud. Med behandlingen vil rynker dog mindskes betragteligt og huden være glattere, så rynkerne er mindre tydelige end før.

Et typisk behandlingsprogram med skinboosters består af tre indledende behandlingsforløb med 2 til 4 ugers mellemrum. Det indledende 3-trins program sker én gang. Herefter anbefales behandlingen cirka hver 6 måned.

Ved en behandling kan opnås en forbedret hudkvalitet, mere elasticitet og bedre hydrering. Solid evidens understøtter produktet i at sikre et resultat i op til 9 måneder.

Kosmetisk Klinik Silkeborg
Kosmetisk Klinik Silkeborg
Kosmetisk Klinik Silkeborg
Kosmetisk Klinik Silkeborg